DOWNLOADS

Blijf op de hoogte

Experience Quantum Rehab

Lees alles over onze producten en ontwikkelingen op onze Experience pagina

Het verhaal van de Edge 3 Stretto elektrische kinderrolstoel

De bestaande Quantum modellen zijn natuurlijk compatibel met zit- en positioneringscomponenten voor kinderen, maar de Stretto is een stuk smaller, waardoor het makkelijker is om te rijden in huis, op school en in de speeltuin.

Sakina Shamsi: De smalle basis van de Stretto opende een hele nieuwe wereld voor mij!

Leven met spinale musculaire atrofie type 2 heeft zijn uitdagingen, maar Sakina leeft zo onafhankelijk als ze kan, dankzij haar Edge 3 Stretto met iLevel-technologie

Shona Louise: De wereld veranderen op iLevel

Shona Louise is a blogger and disability activist, and her Edge 3 with iLevel helps tremendously in maintaining her independence.

Brianna Pieck: Leven met een houding van dankbaarheid

Met haar iLevel Power Chair verhoogt Brianna Pieck zich boven de menigte om haar werk als videojournalist te voltooien en vertrouwt ze op haar stoel om zich door de stad te verplaatsen.

Meest gestelde vragen

Alles wat je moet weten

Waar kan ik het serienummer vinden?

Je kan het serienummer van je product vinden in je gebruikershandleiding, op pagina 2 of op de achterkant van het boekje. Je kunt het herkennen aan het nummer dat begint met een S … en in totaal 14 tekens lang is.

Het serienummer staat ook op de rolstoel zelf; tussen de accu’s of op een witte sticker rolstoel.

Hoe vaak moet ik mijn accu’s opladen?

Hoe vaak je je accu’s moet opladen, hangt af van hoe vaak je je elektrische rolstoel gebruikt.

Als je dagelijks gebruik maakt van je elektrische rolstoel, raden we het aan om de accu’s na dagelijks gebruik minimaal 8 tot 14 uur op te laden. Als je minder regelmatig gebruik maak van je elektrische rolstoel, laad dan twee keer per week 8 tot 14 uur de accu’s op voor een onderhoudslading. Het is wel beter om de accu’s niet langer dan 14 uur opeenvolgend op te laden. Raadpleeg de gebruikershandleiding die bij uw acculader is geleverd voor extra informatie.

Waar kan ik mijn elektrische rolstoel laten repareren?

Als je rolstoel elke dag wordt gebruikt, en veel mee wordt gereden, kunnen er uiteindelijk reparaties nodig zijn. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie of om iets ingewikkelds, je dealer kan helpen! Regelmatige onderhoudsbeurten zijn essentieel om je rolstoel soepel te laten rijden.

Maak een afspraak bij je dealer als je rolstoel onderhoud nodig heeft. Om veiligheidsredenen raden we consumenten af om zelf reparaties uit te voeren.

Overzicht

Download onze
productbrochure

Download onze productbrochure voor een overzicht van onze producten!

    Je kan je op elk moment afmelden. Bekijk hier ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.