Het verhaal van de Edge 3 Stretto elektrische kinderrolstoel

De Edge 3 Stretto elektrische rolstoel voor kinderen is het resultaat van de feedback van de markt, en het gevolg van de vraag naar een elektrische kinderrolstoel. De bestaande Quantum modellen zijn natuurlijk compatibel met zit- en positioneringscomponenten voor kinderen, maar de Stretto is een stuk smaller, waardoor het makkelijker is om te rijden in huis, op school en in de speeltuin.

Waarom de Stretto?

De afmetingen van de elektrische kinderrolstoel Stretto zijn afhankelijk van de geselecteerde aandrijfwielen. De Stretto heeft een totale breedte van 520 mm wanneer de 12,5″ aandrijfwielen worden gemonteerd.
De Edge 3 Stretto is compatibel met TRU-Balance 3 zit- en positioneringssystemen, en biedt een scala aan zitformaten, waaronder kinderstoelen. Deze elektrische kinderrolstoel kan worden aangepast naar de behoeften van kinderen en tieners. Beschikbare opties zijn onder meer elektrisch kantelen, elektrisch achterover leunen, iLevel elektrisch verstelbare zithoogte, elektrisch scharnierend voetplatform, en zowel flexibele als statische stoelen.

De Edge 3 Stretto heeft onafhankelijke SRS (Smooth Ride Suspension), een speciale vering met verhoogde schokabsorptie. De Edge 3 Stretto is niet alleen volledig aanpasbaar aan de behoeften van kinderen, maar wordt ook standaard geleverd met handige, coole functies. Met de USB-oplaadpoort is het mogelijk om onderweg je mobiele apparaat op te laden. Van mobiele telefoons tot tablets, de gebruiker kan zijn of haar apparaat opladen tijdens het besturen van de Stretto. Deze elektrische rolstoel komt standaard met LED-spatbordverlichting aan de voor- en achterkant, zodat de stoel in alle omgevingen zien en gezien kan worden.

iLevel en elektrische kinderrolstoelen

Met onze optionele iLevel elektrisch verstelbare stoelverhoging op de Edge 3 Stretto kan je kind zich zelfverzekerd voelen met de technologie die de zitting tot wel 30 cm kan verhogen. Het is mogelijk om tot 5,6 km/h rijden in deze verhoogde positie. iLevel-technologie biedt gepatenteerde Extra Stability Technology, die de stabiliteit verbetert tijdens het voltooien van dagelijkse activiteiten, zoals verplaatsen, reiken en verzorgen.

Edge 3 Stretto

Up to 10 km/h Bekijk product