Shona Louise: de wereld veranderen op iLevel

Shona Louise is een blogger en disability activiste, en haar Q6 Edge 3 met iLevel helpt enorm bij het behouden van haar onafhankelijkheid.

Blogger. Disability activist. Gebruiker van een elektrische rolstoel. Shona Louise draagt veel petten. Gewapend met een nieuwe Quantum Power Chair kan Shona nog meer doen om een verschil te maken in het leven van anderen.

Shona lives in Hertfordshire, United Kingdom. She has a condition called Marfan Syndrome, as well as other secondary medical conditions that have slowly reduced her mobility since the age of 16. Faced with limited mobility, Shona uses her Q6 Edge 3 with iLevel, which helps tremendously in her day to day life.

“The iLevel helps me stay independent, allowing me to reach high shelves when shopping,” said Shona. “The social benefits have been just as important. Putting me at iLevel with people standing allows me to feel involved in social situations.”

“The electric functions on my power chair have proved to be the most life changing for me,” Shona said.

Als disability activiste streeft Shona ernaar de toegankelijkheid te verbeteren en het publiek voor te lichten over de problemen waarmee iemand met een beperking te maken kan krijgen. Shona adviseert groepen en organisaties over hoe ze meer inclusief kunnen zijn. Ze helpt bijvoorbeeld lokale bedrijven met het installeren van hellingbanen om hun gebouwen toegankelijker te maken. Als blogger behandelt ze veel onderwerpen en heeft ze verschillende mensen geïnterviewd, waaronder Paralympiërs, acteurs met beperkingen en andere campagnevoerders die zich inzetten om het leven van mensen met beperkingen te verbeteren.

De afgelopen jaren heeft Shona veel aandacht gekregen in de media, waaronder het nationale nieuws in het Verenigd Koninkrijk. Het was een geweldige ervaring voor haar om de wereld bewust te maken van de problemen die zij ondervindt.

“De community is zo gastvrij en ik voel me gesterkt als ik er ben,” zei Shona.