Wereldleider

Over Quantum Rehab

Alle producten van Quantum Rehab zijn ontwikkeld gebaseerd op feedback van zowel professionals als eindgebruikers, en richten zich erop om zowel functioneel, duurzaam, als stijlvol te zijn. Bij Quantum Rehab blijft de wens van de eindgebruiker leidend. Quantum is toegewijd om niet alleen te voldoen aan de medische behoeften van de eindgebruiker, maar ook innovaties toe te passen die de kwaliteit van leven verhogen. Van de meest geavanceerde zitsystemen tot USB poorten, Bluetooth en LED verlichting.

Mision statement

Quantum Rehab zet zich in om een wereldwijde innovator te zijn van door de consument geavanceerde mobilitietsoplossingen te bieden die niet alleen medisch comfort bieden, maar ook functies die de algemene kwaliteit van leven verhogen.

Klinisch gericht en door de consument geïnspireerd

Onderzoek & ontwikkeling

Ons onderzoek & ontwikkelingsteam bestaat uit toegewijde professionals, waaronder specialisten en ingenieurs op het gebied van complexe mobiliteitsproducten, ergo- en fysiotherapeuten, maar ook rolstoelgebruikers. Quantum weet dat je ergens deel van moet uitmaken om er een bijdrage aan te doen, en daarom worden ook eindgebruikers bij elk onderdeel van de ontwikkeling betrokken.

Op zoek naar flexibiliteit?

Elektrische rolstoelen

Met focus en visie is Quantum toonaangevend op de markt met innovaties op het gebied van elektrische rolstoelen, zitsystemen en bedieningssystemen. Als wereldleider produceert Quantum producten zoals de Edge 3 StrettoEdge 34Front 2, en veel andere modellen met iLevel stoelverhogingstechnologie, TRU-Balance 3 zitsystemen, Q-Logic 3 Advanced besturingssysteem, en Stealth Products kussens en positioneringscomponenten.

Meest gestelde vragen

Alles wat je moet weten

Waar kan ik het serienummer vinden?

Je kan het serienummer van je product vinden in je gebruikershandleiding, op pagina 2 of op de achterkant van het boekje. Je kunt het herkennen aan het nummer dat begint met een S … en in totaal 14 tekens lang is.

Het serienummer staat ook op de rolstoel zelf; tussen de accu’s of op een witte sticker rolstoel.

Hoe vaak moet ik mijn accu’s opladen?

Hoe vaak je je accu’s moet opladen, hangt af van hoe vaak je je elektrische rolstoel gebruikt.

Als je dagelijks gebruik maakt van je elektrische rolstoel, raden we het aan om de accu’s na dagelijks gebruik minimaal 8 tot 14 uur op te laden. Als je minder regelmatig gebruik maak van je elektrische rolstoel, laad dan twee keer per week 8 tot 14 uur de accu’s op voor een onderhoudslading. Het is wel beter om de accu’s niet langer dan 14 uur opeenvolgend op te laden. Raadpleeg de gebruikershandleiding die bij uw acculader is geleverd voor extra informatie.

Waar kan ik mijn elektrische rolstoel laten repareren?

Als je rolstoel elke dag wordt gebruikt, en veel mee wordt gereden, kunnen er uiteindelijk reparaties nodig zijn. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie of om iets ingewikkelds, je dealer kan helpen! Regelmatige onderhoudsbeurten zijn essentieel om je rolstoel soepel te laten rijden.

Maak een afspraak bij je dealer als je rolstoel onderhoud nodig heeft. Om veiligheidsredenen raden we consumenten af om zelf reparaties uit te voeren.

Overzicht

Download onze
productbrochure

Download onze productbrochure voor een overzicht van onze producten!

    Je kan je op elk moment afmelden. Bekijk hier ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.