TRU-Balance 4

Introductie van de geheel nieuwe TRU-Balance® 4 Power Positioning Systemen, die een keuze bieden uit een aangedreven anterieure kanteling van 10°, 20° of 30°. Door de positionering en toegankelijkheid voor een gebruiker te optimaliseren, kunnen dagelijkse taken, zoals toegang tot gootstenen, kasten, verzorging, algemeen huishoudelijk werk en nog veel meer, met gemak worden uitgevoerd.

Wat is anterieure kanteling?

Anterieure kanteling is een zitfunctie die de hoek van de rolstoelzitting in het sagittale (anteroposterieure) vlak verandert, waarbij de achterkant van de stoel hoger is dan de voorkant. Dit vergemakkelijkt een anterieure bekkenpositie en plaatst de persoon in een gedeeltelijke gewichtdragende houding.

Beschikbaar op de Edge 3 Stretto, Edge 3, en 4Front 2.

Overzicht

Download onze
product brochure

Download onze productbrochure voor een overzicht van onze producten!

    Je kan je op elk moment afmelden. Bekijk hier ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Feature

  • TB4 maakt snelheden tot 3.2 km/h mogelijk wanneer de voorwaartse kanteling 10° of minder is ingeschakeld (tot volledige stoelverhoging/lift).
  • Snelheden tot 0,8 km/h kunnen worden bereikt wanneer de anterieure kanteling wordt ingeschakeld van meer dan 10° tot 20°.
  • De Full Drive-vergrendeling wordt geactiveerd wanneer de anterieure kanteling wordt ingeschakeld voorbij 20° tot 30°.

Klaar met lezen en wil je meer zien?

Bekijk onze producten en
zie wat voor oplossing
we voor jou hebben

Quantum Rehab is ontstaan vanuit de wens om gebruikers de meest geavanceerde mobiliteitsoplossingen te bieden die er mogelijk zijn. Met focus en visie is Quantum toonaangevend op de markt met innovaties op het gebied van elektrische rolstoelen, zitsystemen en bedieningssystemen. Als wereldleider produceert Quantum producten zoals de Edge 3 StrettoEdge 34Front 2, en veel andere modellen met de iLevel stoelverhogingstechnologie, TRU-Balance 3 zitsystemen, Q-Logic 3 Advanced besturingssysteem, en Stealth Products kussens en positioneringscomponenten.