TRU-Balance 3

Het TRU-Balance 3 elektrische zitsysteem is een innovatief ontwerp dat de functionele onafhankelijkheid maximaliseert en tegelijkertijd een aantrekkelijk uiterlijk en gevoel geeft. TRU-Balance 3 heeft de mogelijkheid voor snelle en gemakkelijke aanpassingen voor maximaal comfort. Beschikbare configuraties zijn onder meer elektrisch kantelen en elektrisch achterover leunen.

Optionele 305 mm iLevel elektrisch verstelbare zithoogte is beschikbaar op de Edge 3 Stretto, Edge 3, Q6 Edge Z, Q6 Edge HD en 254 mm veilige zithoogte wordt aangeboden op de 4Front 2.

Wissen

Overzicht

Download onze
product brochure

Download onze productbrochure voor een overzicht van onze producten!

    Je kan je op elk moment afmelden. Bekijk hier ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Downloads

Klaar met lezen en wil je meer zien?

Bekijk onze producten en
zie wat voor oplossing
we voor jou hebben

Quantum Rehab is ontstaan vanuit de wens om gebruikers de meest geavanceerde mobiliteitsoplossingen te bieden die er mogelijk zijn. Met focus en visie is Quantum toonaangevend op de markt met innovaties op het gebied van elektrische rolstoelen, zitsystemen en bedieningssystemen. Als wereldleider produceert Quantum producten zoals de Edge 3 StrettoEdge 34Front 2, en veel andere modellen met de iLevel stoelverhogingstechnologie, TRU-Balance 3 zitsystemen, Q-Logic 3 Advanced besturingssysteem, en Stealth Products kussens en positioneringscomponenten.