iLevel

Met de iLevel elektrisch verstelbare zithoogte is het mogelijk om de zithoogte te verhogen naar maar liefst 305 mm. Met geactiveerde iLevel kan 7,2 km/h worden gereden. De Extra Stability Technology van iLevel verbetert de veiligheid voor transfers, reiken en tal van andere dagelijkse activiteiten.

Verhoog je kwaliteit van leven

Elektrische stoelverhoging is een functie die de levenskwaliteit voor gebruikers van elektrische stoelen aanzienlijk kan verbeteren. Van thuis naar school van op de werkplek tot in de supermarkt; een krachtige rolstoel kan zowel het leven veiliger maken voor gebruikers als sociale interacties aangenamer maken en gebruikers toegang geven tot ruimtes in hun huis.

De iLevel stoelverhogingstechnologie is door de gebruiker geïnspireerd. De stoel gaat niet alleen omhoog, maar wordt gestabiliseerd voor veilige bediening op loopsnelheid. Voor gebruikers betekent dit dat ze in verhoogde stand in de supermarkt kunnen winkelen; kunnen navigeren op ooghoogte door de menigtes; toegang krijgen tot hoge tafels in restaurants; en dit betekent een wandeling met je partner, arm in arm.

Wissen

Overzicht

Download onze
product brochure

Download onze productbrochure voor een overzicht van onze producten!

    Je kan je op elk moment afmelden. Bekijk hier ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken

  • Met geactiveerde iLevel kan 7,2 km/h worden gereden
  • Verhoog tot 305 mm en max draagvermogen tot 136 kg op de Edge 3 Stretto, Edge 3, Q6 Edge Z
  • Verhoog tot 245 mm en max draagvermogen tot 136 kg draagvermogen op de Q6 Edge HD
  • LED-spatbordverlichting standaard bij iLevel

Klaar met lezen en wil je meer zien?

Bekijk onze producten en
zie wat voor oplossing
we voor jou hebben

Quantum Rehab is ontstaan vanuit de wens om gebruikers de meest geavanceerde mobiliteitsoplossingen te bieden die er mogelijk zijn. Met focus en visie is Quantum toonaangevend op de markt met innovaties op het gebied van elektrische rolstoelen, zitsystemen en bedieningssystemen. Als wereldleider produceert Quantum producten zoals de Edge 3 StrettoEdge 34Front 2, en veel andere modellen met de iLevel stoelverhogingstechnologie, TRU-Balance 3 zitsystemen, Q-Logic 3 Advanced besturingssysteem, en Stealth Products kussens en positioneringscomponenten.