Achteruitrijcamera

De Quantum achteruitrijcamera is een camera met veel toepassingen en bevordert de veiligheid met een kijkhoek naar achteren van 170 graden.

Het is een camera met veel toepassingen! De achteruitrijcamera is een van de beste Quantum accessoires beschikbaar. Deze camera is exclusief beschikbaar op Q-Logic 3 en zal in de toekomst beschikbaar zijn op NE+-controllers.

De Quantum achteruitrijcamera zorgt voor een betere zichtbaarheid

Wanneer u uw elektrische rolstoel naar voren rijdt, kunt u alles zien wat zich voor u bevindt. Maar achteruit rijden is een ander verhaal! Wanneer u met uw elektrische rolstoel in het openbaar rijdt, kan het moeilijk zijn om te zien wanneer u achteruitrijdt op een parkeerplaats of parkeergarage, vooral als u uw hoofd of nek niet kunt draaien. De achteruitrijcamera helpt u auto's, voetgangers, fietsers of andere obstakels te zien. Als je thuis bent, zijn er allerlei dingen die je in de weg kunnen staan. Daarom is het belangrijk om te weten wat er zich achter u bevindt bij het achteruitrijden. Deurkozijnen, meubels, huisdieren en kinderen zijn zichtbaar met de Quantum camera. Het 3,5-inch LCD-scherm, uitgerust met een beschermhoes om schade te voorkomen, helpt u om te zien wat er achter u bevind. U kunt het LCD-scherm op de armleuning of zijrails van uw elektrische rolstoel monteren.

Quantum Backup Camera

Nachtzicht

De nieuwe Quantum-camera biedt infraroodmogelijkheden, perfect voor zichtbaarheid in slecht verlichte gebieden of 's nachts. De zon gaat veel eerder onder tijdens de wintermaanden, maar veel rolstoelgebruikers moeten 's avonds nog de deur uit. De achteruitrijcamera is een geweldig aanvulling voor een elektrische rolstoel. Of u nu 's nachts achteruit rijdt met uw elektrische rolstoel naar de badkamer of achteruitrijdt op een schemerige parkeerplaats, de achteruitrijcamera voor rolstoelen helpt u er doorheen!

Overzicht

Download onze
product brochure

Download onze productbrochure voor een overzicht van onze producten!

    Je kan je op elk moment afmelden. Bekijk hier ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken

  • Meerdere montage-opties beschikbaar voor de camera
  • 3,5″ display met beschermhoes om schade te voorkomen
  • Het display kan van de armleuning of zijrails worden gemonteerd
  • Infrarood maakt gebruik ’s nachts mogelijk
  • Exclusief beschikbaar op Q-Logic 3, maar in de toekomst ook beschikbaar zijn op NE+

Klaar met lezen en wil je meer zien?

Bekijk onze producten en
zie wat voor oplossing
we voor jou hebben

Quantum Rehab is ontstaan vanuit de wens om gebruikers de meest geavanceerde mobiliteitsoplossingen te bieden die er mogelijk zijn. Met focus en visie is Quantum toonaangevend op de markt met innovaties op het gebied van elektrische rolstoelen, zitsystemen en bedieningssystemen. Als wereldleider produceert Quantum producten zoals de Edge 3 StrettoEdge 34Front 2, en veel andere modellen met de iLevel stoelverhogingstechnologie, TRU-Balance 3 zitsystemen, Q-Logic 3 Advanced besturingssysteem, en Stealth Products kussens en positioneringscomponenten.