Achteruitkijkspiegel

Veiligheid is uiterst belangrijk, vooral bij het oversteken van drukke straten, het rijden op de stoep of het navigeren op een winkelstraat. Onze verlichtingspakketten bieden al betere zichtbaarheid voor voetgangers en voertuigen, maar het is ook belangrijk dat je zelf alles kan zien. Je hebt geen ogen in je achterhoofd, maar met onze achteruitkijkspiegel kunnen we je het op één na beste bieden!

Verhoog gemakkelijk uw veiligheid met de achteruitkijkspiegel; het perfecte accessoire voor elektrische rolstoelen, en maakt rijden veiliger en gemakkelijker.

Overzicht

Download onze
product brochure

Download onze productbrochure voor een overzicht van onze producten!

    Je kan je op elk moment afmelden. Bekijk hier ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klaar met lezen en wil je meer zien?

Bekijk onze producten en
zie wat voor oplossing
we voor jou hebben

Quantum Rehab is ontstaan vanuit de wens om gebruikers de meest geavanceerde mobiliteitsoplossingen te bieden die er mogelijk zijn. Met focus en visie is Quantum toonaangevend op de markt met innovaties op het gebied van elektrische rolstoelen, zitsystemen en bedieningssystemen. Als wereldleider produceert Quantum producten zoals de Edge 3 StrettoEdge 34Front 2, en veel andere modellen met de iLevel stoelverhogingstechnologie, TRU-Balance 3 zitsystemen, Q-Logic 3 Advanced besturingssysteem, en Stealth Products kussens en positioneringscomponenten.