Quantum Rehab heeft een breed scala aan elektrische rolstoelen, elk met verschillende componenten om hiermee tegemoet te komen aan de uitgebreide behoeften van personen die een complex mobiliteitsproduct nodig hebben.

Quantum Rehab heeft een breed assortiment van besturingssystemen voor volledig aanpasbare mobiliteitsoplossingen. Het Q-Logic 3 Advanced Drive Control System is een aanpasbaar, uitbreidbaar besturingssysteem dat zelfs aan de meest complexe wensen kan voldoen.

Quantum Rehab biedt een verscheidenheid aan hightech zitsystemen. Onze zitsystemen zijn innovatief, en bieden elke gebruiker een passende oplossing.

Quantum Rehab bied een uitgebreid assortiment van rug- en zitkussens, om hiermee te voldoen aan de behoeften van verschillende eindgebruikers. Veel van onze kussens hebben hoezen met CoolCore-technologie, exclusief voor Quantum Rehab. Ons uitgebreide assortiment aan rugkussens bieden onder andere lendensteun en drukverlichting.

Maak uw elektrische rolstoel echt uniek met een van onze accessoires. Zo kunt u met onze achteruitrijcamera altijd zien wat er achter u gebeurt, bieden onze accessoiretasjes handige opbergmogelijkheden, en kunt u met de XLR USB-oplader uw mobiele telefoon of tablet onderweg opladen.