Daar is een app voor

PQ-365

Pride Mobility en Quantum Rehab hebben PQ-365 gelanceerd, een nieuwe one-stop-app voor waar je ook gaat, wanneer je het maar nodig hebt. PQ-365 bevat alles wat met Pride en Quantum te maken heeft, ontworpen voor zorgverleners en dealers. De gratis, gebruiksvriendelijke app helpt drukbezette professionals op de hoogte te blijven van de laatste informatie van Pride en Quantum en toegang te krijgen tot al onze inhoud op één snelle en handige plek.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

De app heeft een heleboel handige functies, met de nieuwste als volgt:

  • Een serienummer en bestelling zoeken
  • Het serienummer wordt weergegeven in de volginformatie van de bestelling
  • Er worden koppelingen gemaakt naar onderdeel nummers in het opzoeken van serienummers voor een beschrijving van elk onderdeel
  • Een optie voor het delen van afbeeldingen
  • Geïllustreerde onderdelenstoringen (beveiligd met wachtwoord)
  • Coaching-functie – Gemaakt om app-gebruikers te coachen met nieuwe functionaliteit, zoals het delen van een afbeelding

Andere functies zijn onder meer een snelzoekoptie, 360-graden productweergaven, invulbare bestelformulieren, pushmeldingen, getuigenissen van consumenten, nieuws, evenementen, specificatiebladen, brochures, gebruikershandleidingen, basisbedieningsinstructies en meer. Bij het eerste keer openen van de app krijgt de gebruiker een tutorial. Daarnaast zijn er met een wachtwoord beveiligde installatie-instructies en technische video’s beschikbaar (wachtwoorden kunnen worden opgevraagd door een e-mail te sturen naar marketing@pridemobility.com).

“We willen dat PQ-365 een centrale opslagplaats wordt voor zowel Pride als Quantum, van bestelformulieren tot technische servicevideo’s.”, zegt Kate Pencek, Senior Director van IT & Enterprise Architecture. “De app is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, en voldoet bovendien aan de huidige technologische eisen. Ook biedt de app een geweldige gebruikerservaring. Ons doel is om de app te blijven verbeteren om aan de behoeften van onze zorgverleners en dealers te voldoen.”

PQ-365 kan worden gedownload via de Apple Store en Google Play.