Kijk achter je!

Onze nieuwe achteruitrijcamera

Iets wat begon als discussie heeft geleid tot een betrouwbaar en duurzaam product dat de manier waarop onze consumenten naar de wereld kijken verandert. We introduceren onze geheel nieuwe achteruitrijcamera. Deze camera is veelzijdig inzetbaar en bevordert de veiligheid met een kijkhoek naar achteren van wel 170 graden.

We zijn super gepassioneerd over onze producten. We streven ernaar om producten te maken die beter en betaalbaarder zijn. Deze passie leidde tot veel discussies over hoe we gebruikers kunnen helpen meer bewust te worden van hun omgeving. Het antwoord? Een achteruitrijcamera! De Quantum-achteruitrijcamera helpt gebruikers zich meer bewust te zijn van wat er om hen heen gebeurt bij het besturen van een rolstoel. We hebben verschillende eindgebruikers de achteruitrijcamera laten testen op hun rolstoel voordat de camera op de markt is gekomen, en gaven waardevolle feedback die in het eindproduct is verwerkt.

De achteruitrijcamera heeft twee standen: de camera staat altijd aan of de camera gaat aan zodra de gebruiker achteruit rijdt met zijn of haar rolstoel. Het 3.5″ LCD-scherm wordt geleverd met een beschermhoes om schade te voorkomen. Infraroodmogelijkheden maken gebruik ’s nachts mogelijk en het is mogelijk om de camera achteraf te installeren.

John Storie, vice-president van Quantum Sales, Oost-VS, verwacht dat de achteruitrijcamera een zeer populair accessoire zal worden op basis van de reacties die we hebben ontvangen van consumenten, therapeuten en leveranciers.

“Bij het achteruitrijden weten rolstoelgebruikers misschien niet waar muren, meubels, huisdieren en andere obstakels zijn”, zei Storie. “Camera’s worden nu aangeboden voor veel verschillende toepassingen in de wereld van vandaag, en we willen dat mensen die Quantum elektrische rolstoelen gebruiken dezelfde technologie tot hun beschikking hebben.”

Het is onze visie om gebruikerservaringen te verbeteren en om voortdurend nieuwe, innovatieve ideeën tot leven te brengen. De Quantum achteruitrijcamera is nog maar een hulpmiddel in het arsenaal aan Quantum-producten om consumenten te helpen een vol en actief leven te leiden.