VR2

De volgende generatie standaardcontrollers

VR2 is een multi-module controlesysteem speciaal ontworpen om te voorzien in de behoeften van de entry-level tot mid-range rolstoelen. De VR2 biedt een hoge mate van flexibiliteit, waaronder opties voor controle van maximaal twee zitplaatsactuatoren.

Dit besturingssysteem is verkrijgbaar met een R-Net type motor en de batterij connectoren die een eenvoudige upgrade mogelijk maken op een rolstoel die meer complexe zitplaats besturing of of speciale functies nodig heeft.

Overzicht

Download onze
product brochure

Download onze productbrochure voor een overzicht van onze producten!

    Je kan je op elk moment afmelden. Bekijk hier ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken

  • Ergonomisch en stijlvol ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
  • Flexibele kabel
  • Compacte stroommodule

Downloads

Klaar met lezen en wil je meer zien?

Bekijk onze producten en
zie wat voor oplossing
we voor jou hebben

Quantum Rehab is ontstaan vanuit de wens om gebruikers de meest geavanceerde mobiliteitsoplossingen te bieden die er mogelijk zijn. Met focus en visie is Quantum toonaangevend op de markt met innovaties op het gebied van elektrische rolstoelen, zitsystemen en bedieningssystemen. Als wereldleider produceert Quantum producten zoals de Edge 3 StrettoEdge 34Front 2, en veel andere modellen met de iLevel stoelverhogingstechnologie, TRU-Balance 3 zitsystemen, Q-Logic 3 Advanced besturingssysteem, en Stealth Products kussens en positioneringscomponenten.